The New WBC Europeeskampioen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Even een woordje van trainer Sandu:
 
The New WBC Europeeskampioen” is niemand minder dan onze mammoet 🦣 Jelte Blommaert!
 
Jelte bezorgde Sandugym weer een top prestatie en een mooie WBC titel 🤩.
Wat een prestatie van onze Jelte. Zijn harde werk, doorzettingsvermogen, discipline en gehoorzaamheid, beloonde hem  met deze mooie overwinning, RESPECT 🙏
 
Jelte man, je bent een groot voorbeeld voor onze jeugd binnen en buiten onze club.
Je toont dat de liefde en de wil alles overwint, hoe moeilijk dat ook is. Zolang dat je er zelf in gelooft kan alles 💪.
 
De afgelopen jaren kende je veel pech. Wij, je trainers en je familie weten maar al te goed hoe moeilijk de afgelopen jaren voor je zijn geweest. Maar dankzij de juiste steun ben je er sterker uit gekomen.
 
België verlaten om naar Thailand te gaan leven om je met de beste in deze sport te kunnen meten is niet aan iedereen gegeven, daar ben ik zeker van 😜.
 
Voor de “kenners” die vooraf in jou twijfelde: “Het is tijd voor stilte!” 🤐🤫
 
Wij, je trainers, je vriendin,familie en supporters zijn super fier op u dat je de kleuren van Sandugym op het hoogste niveau brengt, we geloven in u 💯%.
 
Met +- 100 supporters achter u knalde je gisteren in Tour en Taxi naar deze mooie overwinning.
Kampioen worden is niet aan iedereen gegeven, maar zonder de steun van onze supporters zou het ons ook niet lukken, daar zijn we ons zeker bewust van. Daarvoor: 1000x Bedankt 🙏.
 
 
 
Ook bedankt aan de hoek die alles heeft gedaan om u te helpen aan deze mooie overwinning. Jonathan, David en Piolo jullie zijn toppers 💪.
 
Bedankt ons Sandugymteam ❤️❤️ , sponsors, mensen uit de streek die ons telkens steunen en de vele vrienden die we dankzij deze sport ontmoet hebben 😍